miercuri, 1 septembrie 2010

Long time no hear...lots of questions...very few answers


Ma gandeam asa singurica, oare ce suntem noi oamenii?sigur ca exista o definitie precisa, biologic exista incadrari in regn,specie..dar oare ce suntem noi cu adevarat?!eu cred ca suntem Univers in Univers...mici universuri parte dintre-un Mare Univers Infinit, adica energie pura materializata in diverse forme si stadii de evolutie.Asta explica si de ce functioneaza legea atractiei, de ce energia circula si se transforma pe baza acestei legi. Intuitia mea imi spune ca e ceva adevarat in asta..si Einstein spunea ca intuitia e cel mai de pret lucru..stiu eu?!poate ma inseala si suntem doar praf cosmic intr-o vesnica miscare Browniana, dar,paradoxal, pana si dezordinea isi are ordinea ei.
Si daca suntem parte a Universului care e misiunea noastra?de ce existenta noastra se desfasoara intr-un anumit mod si nu altfel?decidem noi cu adevarat asupra felului cum se desfasoara ea sau exista un Liber Arbitru sau Soarta sau Destin..cum doriti sa-l numiti..sau e totul bazat pe legea atractiei?!de ce raul atrage rau si binele bine?dar parca nu exista bine si rau...e doar chestie de perceptie..atunci am putea spune ca insasi existenta noastra e legata de perceptie...optica...iluzie oare?!
Oare Iubirea e o iluzie a propriei noaste minti?!Ar fi chiar trist..eu totusi nu cred asta..cred ca poti iubi alta fiinta chiar daca nu esti fizic langa el/ea, cand ii simti sufletul dintr-o privire, cand nu e nevoie de cuvinte, cand o lasi sa evolueze in ritmul sau cand accepti acea fiinta asa cum e ea si nu incerci sa o schimbi..cand pleaca dar stii ca e fericita. O Iubire matura si evoluata inseamna sa te bucuri cand celalt e fericit chiar daca asta implica ca tu sa nu faci parte din existenta sa.
...am inteles cu greu asta...e dureros drumul pana a intelege cu adevarat ce inseamna...dar merita!
Fiti pozitivi,iubiti,bucurati-va de orice,chiar daca pare greu,rau..inseamna ca nu priviti din partea care trebuie..problema de optica,remember?!schimbati ochelarii...si aveti incredere ca totul va fi bine in final!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu